Co-creatie Event DWF Den Bosch 2020


Vrijdag 9 oktober van 10.00 tot 13.00 uur online @ ZOOM

3 co-creatie thema’s

Duurzaam & Betaalbaar Wonen


Online Onderwijs over Duurzame thema's door & voor jongeren


Stad & Platteland verbinden voor Duurzame Ontwikkeling


Meer Informatie

Het nieuwe normaal betekent in de ogen van jongeren van het ONE WORLD Citizens netwerk dat we anders moeten omgaan met de aarde én met elkaar. Dit start met onderwijs over duurzame thema’s en training in sociale ondernemendheid voor iedereen! Voor jeugd, jongeren én ouderen. Zo kan iedereen leren om zijn of haar bijdrage aan een duurzame samenleving te ontdekken en te ondernemen. Want alles leren over actuele, duurzame thema’s en je ondernemende vaardigheden ontwikkelen, is essentieel om duurzame verandering te realiseren.

In Den Bosch nemen jongeren hierin het voortouw en brengen daarbij gemeente, scholen, kennisinstellingen, bedrijven, organisaties, inwoners en andere partners samen om te werken aan de vier duurzaamheidsambities van de stad. Door deze samenwerking ontstaan nieuwe projecten en startups die heel concreet bijdragen aan lokale opgaven en praktische vraagstukken die gaan over het realiseren van een duurzaam woon- en leefklimaat in Den Bosch.

4 Duurzame ambities 2020-2050

Welkom

Voor deze co-creatie nodigen wij iedereen (gemeente, scholen, kennisinstellingen, bedrijven, organisaties, inwoners en andere partners) uit die wil bijdragen of al bijdraagt aan duurzame verandering in Den Bosch. Tijdens het programma maak je kennis met de community en onze werkwijze en kun je zelf ervaren hoe je vanuit een lokaal netwerk van partners en jongeren structureel kunt samenwerken aan duurzame ontwikkeling in de stad of binnen je organisatie. 

Bouw met ons mee aan het nieuwe normaal en meld je aan voor de co-creatie sessie tijdens het Duurzaam Weekend Festival in Den Bosch  op vrijdag 9 oktober 2020 van 10:00 tot 13:00 uur. 

Samen maken we meer impact! 

Aanmelden?

Op 9 oktober ontvangen we max 100 deelnemers online via ZOOM.

Meld je aan voor 8 oktober via dit Google Formulier of  via een mailtje naar oneworldcitizens@hotmail.com. 

Wie zijn wij?

ONE WORLD Citizens is een internationaal netwerk van jongeren, nieuwkomers en community leiders die lokaal én internationaal samenwerken aan het bereiken van de 17 Sustainable Development Goals (SDG’s) in 2030. In Den Bosch organiseren en ondernemen wij dit met onze OWC Jongerencommunity 24/7 online en maandelijks offline in de OWC Global Goals Hub.  

Onze partners in dit Event: BrabantWonen, Gemeente Den Bosch, BuurtBinders, Broed en Koning Willem I College

#WeGrowTogether #NoOneLeftBehind